Bel 030-2252232 of mail info@idsh.nl

Koerier

Induca Diensten is in sinds 2012 gestart met koerierswerk. Door de jaren heen is Induca Diensten uitgegroeid tot een correct en betrouwbaar koeriersbedrijf met vakbekwaam personeel waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Induca Diensten kan ingezet worden voor paketten en distributiewerk. Voor al uw zendingen in het binnenland zal Induca Diensten uw zendingen razendsnel op de plaats van bestemming afleveren. Onze reikwijdte strekt zich uit over heel Nederland.

Met onze goede mix van eerlijke prijzen, persoonlijke aanpak en professionele chauffeurs onderscheiden wij ons in de markt. Wij zorgen voor een goede voorbereiding, houden persoonlijk contact met u en zorgen ervoor dat de pakketjes op tijd op de plaats van bestemming terechtkomt.

Heeft u specifieke wensen of vraagt het bezorgen van uw pakket om een speciale aanpak? Induca Diensten heeft een sterk probleemoplossend vermogen en wij zullen er alles aan doen om uw bezorgwensen of speciale vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Afspraken komen wij altijd na en daarom wordt onze betrouwbaarheid ook als meest gewaardeerd.

De kernwoorden van Induca Diensten zijn: flexibel, snel, betrouwbaar en veelzijdig!